29 вересня 2024, неділя

Кропивницька “Зірка” програла “Сталі” – 3:0

"Сталь" обіграла кропивницьку "Зірку" (3: 0) в матчі 20-го туру української Прем'єр-ліги, інформує Спортарена. 
Незважаючи на бляклу гру в першому таймі, після перерви "Сталь" таки домоглася свого. Спочатку свій шанс використав Роман Карасюк, який після подачі кутового першим зіграв на добиванні і ударом низом відкрив рахунок. 
А під кінець матчу "Сталь" повністю зламала кропивницьких гостей: на 73-й хвилині після прориву в штрафну Денис Васін заробив і реалізував пенальті, а за 5 хвилин до кінця Роман Дебелко зумів уникнути офсайду і, вийшовши один-на-один з голкіпером, встановив рахунок 3 : 0. 
Повівши в рахунку, Сталь стала відчувати себе більш впевнено, стабільно організовуючи гострі моменти і загрожуючи воротам Євгена Паста. А капітан сталеварів Максим Каленчук ледь не відзначився голом-красенем за допомогою удару здалеку. 
В основному гра «пішла» вже у другому таймі. У першій половині команди виглядали дуже блідо і створили мінімум небезпечних моментів, більше пасуючи поперек-назад і «в нікуди», допускаючи дуже часті втрати м'яча (в результаті за 45 хвилин обидві команди вичавили всього 2 удари в створ (які, по суті, були безпечними)). 
Після перерви Леонід Кучук струснув своїх підопічних, які нарешті стали менше втрачати м'яч і проводити елементарні атаки з передачами на хід. Також проявляли активність фланги, що дуже допомогло додушити "Зірку".
Фото – sportarena.com
 

Кропивницька “Зірка” програла “Сталі” – 3:0
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований