29 вересня 2024, неділя

Легкоатлетка з Кіровоградщини здобула бронзу на чемпіонаті Європи (ФОТО)

5 березня у Белграді завершився чемпіонат Європи у приміщенні, на якому відзначилася вихованка Олександрівської районної ДЮСШ, що на Кіровоградщині, Тетяна Мельник, повідомляє Гречка.
У заключний день змагань, спортсменка, яка зараз представляє столицю, стала бронзовою призеркою чемпіонату.
В останній змагальний день вона у складі жіночої збірної України фінішувала третьою в естафеті 4х400 метрів.
Сам старт затримали, проте це не завадило українській команді у складі Ольги Бібік, Тетяни Мельник (на фото – крайня праворуч), Анастасії Бризгіної і Ольги Ляхової стати третіми. Бібік передала паличку третьою, дуже близько до польки, яка бігла другою. Мельник суперниці дещо випередили, у результаті чого Бризгіна пішла на дистанцію четвертою, хоча відставання від третього місця було досить маленьким. Але досить молодий вік спортсменки зовсім не став перепоною до впевненого бігу. Анастасія не лише повернула третю сходинку, а й забезпечила Ляховій гандикап у кілька метрів. Ольга не підвела і привела команду до бронзових медалей (3.32,10 хв).
Перемогли польки (3.29,94 хв). Велика Британія і Північна Ірландія була другою (3.31,05 хв).
На Олімпійських іграх 2016 року у Ріо-де-Жанейро Тетяна Мельник представляла Кіровоградщину та Київ, де живе останніми роками. Після скасування консолідованого заліку, що дозволяв спортсменам представляти декілька областей, показані нашою атлеткою результати пішли лише Київській міській школі вищої спортивної майстерності, де нині підвищує спортивну майстерність наша землячка з Олександрівки.
Фото – Гречка
 
 

Легкоатлетка з Кіровоградщини здобула бронзу на чемпіонаті Європи (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований