06 жовтня 2024, неділя

Спортсмени Кіровоградщини завоювали 22 медалі чемпіонату України з бойового джиу-джитсу

Спортсмени Кіровоградської області вдало виступили на шостому чемпіонаті України з комбат дзю-дзюцу (бойового джиу-джитсу), що 1-2 квітня проходив у Києві в манежі ЦСК збройних сил України серед усіх вікових категорій.
Про це повідомляє Златопіль з посиланням на інформацію Управління освіти міської ради Кропивницького.
У кошику наших бійців, вихованців обласної федерації бойового самбо, які представляли спортивні клуби «Tiger» з Кропивницького, «Піт-Файтер» зі Знам’янки, «Легіон» з Долинської та команди з Олександрівки. Серед учасників 8-11 років спортсмени Кіровоградської області вибороли Кубок за перше командне місце. Для дорослих і юніорів даний чемпіонат з комбат дзю-дзюцу був відбірковим до VІI чемпіонату світу, що 28-30 липня 2017 року пройде у хорватському місті.
За словами голови обласної федерації комбат дзю-дзюцу В’ячеслава Шульги поїхати у Хорватію отримав право Роман Майнич, який вдруге довів своє домінування серед чоловіків вагової категорії до 76 кг.
– У листопаді 2016 року ми вперше взяли участь у змаганнях з комбат дзю-дзюцу на Кубку України. Тоді Роман, який є майстром спорту з бойового самбо та панкратіону, в дебютних для себе змаганнях став володарем золотої нагороди, виконавши норматив майстра спорту і в цьому виді єдиноборств. Під час чемпіонату в Києві йому вручили посвідчення майстра спорту України. Паралельно чемпіонату світу, у Спліті проводитиметься чемпіонат Європи з бойового самбо, куди мій вихованець теж відібрався. Він є членом збірної України в обох видах єдиноборств. Загалом на чемпіонаті України були представлені всі області України. Лише нашу обласну федерацію представляли 60 спортсменів. Результатами виступів нашої команди я дуже задоволений, – розповів В’ячеслав Шульга.
Фото – Гречка
Спортсмени Кіровоградщини завоювали 22 медалі чемпіонату України з бойового джиу-джитсу
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований