26 квітня 2024, п’ятниця

Олександрійський школяр поборов пухлину та став кандидатом у майстри спорту (ФОТО)

12-річний школяр, записаний лікарями в небіжчики, спантеличив жителів Олександрії повернувшись у спорт і отримавши звання кандидата в майстри спорту з автоспорту, пише “Моя Олександрія”.
17 листопада Данилові присвоїли розряд після того, як він став срібним призером Чемпіонату України з автомобільного кросу 2014 року.
Хлопчик переніс складну операцію з видалення нирки в 6 -річному віці, коли йому був поставлений діагноз рак – нефробластома правої нирки з метастазами в легеню. Під час операції у Данила ушкодилася аорта і зупинилося серце, але попри все – провівши п’ять діб в реанімації – він вижив.
Данило почав займатися мотоспортом, коли міг проходити під столом. У чотири роки він успішно виступив у Кубку України, де посів третє місце. Але потім був змушений відмовитися від улюбленого хобі у зв’язку виявленням пухлини. Батькам і Данилові довелося два роки поневірятися по лікарнях і боротися не за спортивні перемоги, а за життя.
Тепер Данило прийшов у норму. Попри те, що лікарі попереджали батьків, що їх син може просто не вижити, він повернувся в спорт. Юніор пересів з мотоцикла на баггі і, завдяки своїй цілеспрямованості, вже отримав розряд. На зміну посвідченню “Інвалід дитинства ” отримано більш відповідний документ – ” Кандидат у майстри спорту”.
Зараз у Данила з татом, Володимиром Крисько, з’явилася нова мрія – побудувати або купити новий спортивний автомобіль, щоб у 2016 році взяти участь у Чемпіонаті
 
 
Олександрійський школяр поборов пухлину та став кандидатом у майстри спорту (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований