06 жовтня 2024, неділя

Кропивницькі гімнастки перемогли в ХІІІ Універсіаді із художньої гімнастики

Спортивна зала факультету фізичного виховання Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка гостинно прийняла учасників ХІІІ Універсіади України з художньої гімнастики. У престижних змаганнях взяли участь гімнастки з дев’яти вищих навчальних закладів.
Про це повідомляє Златопіль з посиланням на прес-службу міськради Кропивницького.
Турнір проводився за співпраці обласної федерації художньої гімнастики, відділу фізичної культури та спорту міської ради і відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області.

За підсумками Універсіади гімнастки ЦДПУ імені В. Винниченка Ангеліна Пархоменко, Яна Вігула, Валерія Михайленко, Юлія Левицька, Дар’я Шпирук, Вікторія Фесюк, Олександра Кущенко, набрали 852,5 бали та здобули для Кропивницького перше загальнокомандне місце. В окремих видах програми золоті медалі завоювали Валерія Михайленко (змагання з булавами) та Вікторія Фесюк (вправи з м’ячем). Загалом господарі змагань вибороли 29 нагород. Тренує кропивницьких спортсменок майстер спорту СРСР з ХУДОЖНЬОЇ гімнастики, Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, Ольга Шевченко.

Переможці й призери змагань нагороджені медалями, кубками та призами від організаторів.
Фото – КМР
Кропивницькі гімнастки перемогли в ХІІІ Універсіаді із художньої гімнастики
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований