19 травня 2024, неділя

Бейсболісти з Кропивницького вибороли Континентальний Кубок в Мінську

Бейсбольна команда з Кропивницького Kropyvnytsky BioTexCom-KNTU перемогла на змаганнях за Континентальний Кубок – 2017, що проходили у Мінську, передає Златопіль із посиланням на УНН-Центр.
“Є речі краще ваших пасок і шашликів! Один з найбомбезніших в плані емоцій бейсбольних матчів, зі всіх що я бачив, закінчились нашою перемогою!”, —-написав у соціальній мережі “Фейсбук” один із вболювальників спортсменів.
А матч і справді був напруженим. За результатами першого інінгу кропивничани програвали 0:1. Потім відігралися, знову почали програвати – 1:3. Знову виривалися вперед, знову програвали — 3:4.
“Переможна крапка у матчі була поставлена кропивничанами вже у додатковому іннінгу, проте яка! Грандіозний гранд-слем! І все це під снігом”, – йдеться у дописі.
Як повідомляє білоруське телеграфне агенство "Белта" . У фінальному поєдинку зіштовхнулися кропивницькі бейсболісти та чемпіони Білорусі – бейсбольний клуб "Мінськ". Фінальний матч проти українського чемпіона "КНТУ-Єлисаветград" з Кропивницького (в новому сезоні клуб виступатиме під назвою "Біотехком-КНТУ") мінчани почали впевнено і в дев'ятому іннінгу вели з рахунком 3: 1. Однак потім гості зуміли переломити хід гри і спочатку зрівняли результат, а потім набрали переможні бали, вигравши в підсумку 7: 4. Фіналісти турніру зустрічалися між собою і на попередньому етапі, тоді також успіх був на боці чемпіонів України – 5:0. У поєдинку за бронзові медалі "Москвич" розгромив "Літуаніка" з рахунком 16: 1. 

Кращим гравцем першого розіграшу Континентального кубка став представник команди переможців –  гравець "Біотехком-КНТУ" Євген Жанталай. 

 

Бейсболісти з Кропивницького вибороли Континентальний Кубок в Мінську
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований