25 квітня 2024, четвер

У Вільшанці пройшли змагання з мотокросу (ФОТО)

Уперше з 2014 року смт Вільшанка, що на Кіровоградщині, прийнала змагання з мотокросу – мотокрос LAST Enduro MAN 2017 пройшов там днями, інформує кореспондент Златополя.
Попри невелику кількість учасників (брали участь у змаганнях сім байкерів з різних куточків України: Одеси, Києва, Южноукраїнська, Черкас) змагання видалися видовищними. 

«Ідея мотокросу така: хто останній прибуде до фінішу, той виграв. Це єдиний формат в Україні. Гонщики їдуть не на мінімальний час, а на максимальну кількість кіл. Це гра на виносливість» – повідомив організатор гонки Андрій Красильник. 
У результаті перше місце в таких специфічних мотогонках здобув Володимир Стельмащук з Києва, який отримав нагороду в 5 тисяч гривень. Таку ж матеріальну відзнаку отримав Віталій Дубровін з Одеси, який посів друге місце. Третім приїхав Федір Черней з Южноукраїнська. 
У Вільшанці мотозмагання проводились з 90-х років і до 2014 року. Нарешті, після перерви, цього року в селищі відновилась традиція проведення мотозмагань. Восени  цього року тут знову відбудеться ще один мотокрос. Для учасників обіцяють складнішу трасу, але і призовий фонд – більший.
Фото – автора
У Вільшанці пройшли змагання з мотокросу (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований