02 травня 2024, четвер

ФК “Олександрія” зіграв “всуху” з румунською “Астрою”

Перший матч третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи "Астра" (Джурджу) – "Олександрія" завершився сухою нічиєю 0: 0, передає Моя Олександрія.
Гра пройшла на стадіоні "Марін Анастасовича" (Джурджу, Румунія) учора, 27 липня.
В Олександрії, що на Кіровоградщині, гру транслювали на великому моніторі в центрі міста. Глядачі спостерігали за матчем. Вони сприйняли нічию позитивно, адже у "Олександрії" попереду матч-відповідь вдома. У вирішальному матчі олександрійцям досить здобути перемогу з будь-яким перевагою.
Глядачі з розумінням поставилися до чистоти міста. Так, є папір і пляшки на асфальті, але в більшості люди несли сміття в урни, навіть коли останні переповнилися.
До початку матчу йшов концерт, в якому виступили українська кавер-група Rock You і переможниця "Євробачення 2004" Руслана Лижичко.
Нагадаємо, в третьому кваліфікаційному раунді між командами передбачено дві гри. Матч-відповідь проти "Астри" "Олександрія" зіграє вдома 3 серпня.
Переможець визначиться за підсумками двох матчів. Після цього одна з команд пройде далі – в наступний, четвертий, кваліфікаційний раунд.
Фото – Моя Олександрія
ФК “Олександрія” зіграв “всуху” з румунською “Астрою”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований