03 травня 2024, п’ятниця

Спортсмени-дефлімпійці з Кіровоградщини отримають грошові винагороди від влади

Спортсмени-призери XXIII літніх Дефлімпійських ігор в м. Самсун (Туреччина) з Кіровоградщини отримають грошову винагороду від обласного та міського бюджету. Про це під час апаратної наради в ОДА повідомив заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Коваленко, передає кореспондент Златополя.
Цього року на Дефлімпійських іграх Кіровоградщину представляли четверо спортсменів – Олександр Костик, Сергій Фомін, Ірина Терещенко та Дар’я Тарасенко. За словами Сергія Коваленка, вони здобули 13 золотих, срібних та бронзових медалей, за що отримають грошову винагороду.
"Завтра разом з міською радою ми організовуємо захід для наших спортсменів, аби привітати їх з досягненнями. Також було вирішено надати грошову винагороду за кожну здобуту медаль. Так, за золоту медаль спортсмени отримають 60 тисяч гривень, за срібну -50 тисяч та за бронзу – 40 тисяч. Також грошову винагороду у розмірі 50% за кожну отриману медаль отримають тренери, які займалися підготовкою наших спортсменів",- зазначив Сергій Коваленко.
Ілюстрація – censor.net.ua
Спортсмени-дефлімпійці з Кіровоградщини отримають грошові винагороди від влади
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований