25 квітня 2024, четвер

Кіровоградський спортсмен-інвалід вирушив марафоном до Європи

Учора, 19 серпня, інвалід ІІ групи Іван Ареф’єв вирушив у далеку мандрівку до міста Страсбург на велосипедному візку із ручним приводом, повідомляє Златопіль із посиланням на прес-службу Кіровоградської міської ради.
Іван Ареф’єв – наш земляк, народився у селі Власівка Світловодського району. Після травми хребта став інвалідом. Своїм марафоном хлопець хоче привернути увагу світу до подій в Україні. А ще у Івана є важлива мета – добудувати у Слов’янську реабілітаційно-спортивний центр для людей з обмеженими можливостями. Там вже є поля для тенісу, бадмінтону, стенд для стрільби і майданчик для танців на візочках, у планах же – збудувати ще і спортивний зал. 
Марафонця супроводжуватиме велосипедист Анатолій Перов. За попередніми підрахунками марафон завершиться через два місяці. У ході пробігу до акції мають приєднатися велосипедисти з обмеженими можливостями із Чернівців, Львова та Польщі.
Довідково. Інформація для бажаючих підтримати благодійний марафон:  картка Приватбанку № 6762 4620 5694 7705 (Іван Ареф’єв). Зазначимо, що одним із перших допомогу перерахував заступник міського голови Геннадій Осетров, який прийшов підтримати та побажати відважному спортсмену щасливої дороги.
Фото із сайту міськради
Кіровоградський спортсмен-інвалід вирушив марафоном до Європи
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований