18 травня 2024, субота

Кіровоградська “Зірка” здобула перемогу на зборах у Нікополі

Кіровоградська «Зірка» 2 березня провела перший контрольний спаринг у рамках підготовки до другої частини сезону на заключному навчально-тренувальному зборі в Нікополі. Суперником наших футболістів була «Енергія» з Нової Каховки, що виступає у другій лізі. Про це Златополю повідомили у прес-службі ФК “Зірка”.
 
Класом наші суперники, які у своєму дивізіоні посідають передостаннє місце, значно поступаються команді Сергія Лавриненка, що і продемонструвала звітна гра. Всі два тайми футболісти «Енергії» провели практично без м’яча, а центр поля якщо і переходили, то дуже рідко.  Перевага кіровоградців була тотальною, проте це не завадило футболістам із Нової Каховки першими відкрити рахунок. Суперники за всі два тайми створили єдиний момент, який точніше було б назвати збігом обставин, проте вони зуміли його успішно реалізувати. У ролі наздоганяючих гравці «Зірки» були вже на 8-ій хвилині. Все почалося з подачі енергетиками кутового, зі штрафної наші захисники кулястого вибили, але прямо на ногу Леоніду Щербині, після удару якого зусиль Поштаренка не вистачило, щоб урятувати власні ворота.
 
Відкривалися кіровоградці на 26-ій хвилині також після стандарту. Після подачі кутового на дальню штангу Локтіонов скинув на Допілку, останній не схибив – 1:1. За три хвилини червоно-жовті забили вдруге. Все почалося з передачі Мостового з лівого флангу на Бацулу, той у свою чергу прострілив на Локтіонова. Від Романа м’яч під час боротьби відскочив на Григорія Баранця, який і вивів «Зірку» уперед, встановивши остаточний рахунок у цьому контрольному матчі.
 
Наступну товариську гру в Нікополі «Зірка» проведе 5 березня з криворізьким «Гірником». Початок матчу о 13:00.
 
“Енергія” (Нова Каховка) – “Зірка” (Кіровоград) – 1:2 (1:2).
2 березня 2015 року (понеділок). Нікополь. Товариський матч.
 
«Зірка»: 33. Поштаренко Павло, 2. Допілка Олег (к/к) 18. Кучеренко Олександр, 5. Бочкур Роман, 11. Бацула Андрій, 8. Лупашко Владислав (17. Кривошей Єгор, 77), 77. Чичиков Олексій (20. Фатєєв Дмитро, 70), 22. Баранець Григорій (16. Баранець Борис, 66), 21. Загальський Ігор (7. Сідельник Денис, 83), 4. Мостовий Андрій, 99. Локтіонов Роман. В.о. головного тренера: Лавриненко Сергій.
 
Голи: 1:0, Щербина Леонід (8), 1:1, Допілка Олег (26); 1:2, Баранець Григорій (29).
 
Кіровоградська “Зірка” здобула перемогу на зборах у Нікополі
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований