20 квітня 2024, субота

Кіровоградська “Зірка” поповнилася двома новачками

Гравцями ФК “Зірка” стали Антон Крамар, який до цього виступав за чернігівську “Десну”, та Олексій Черемісін, колишній гравець “Облоні-Бровар”, повідомляє Златопіль із посиланням на прес-службу клубу.

Антон Крамар є вихованцем смілянської ДЮСШ “Олімп”, грав за юнацькі клуби “Сміла” та “Дніпро-2”. Перший професійний контракт підписав із черкаським “Дніпром” у 2006 році. Грав також за такі клуби, як білоцерківський “Арсенал”, першоліговий “Львів”, ФК “Севастополь” та у “Буковині” на правах оренди. Із березня 2014 року – гравець чернігівської “Десни”, де Крамар провів 11 матчів та відзначився однією результативною передачею.

Олексій Черемісін є вихованцем Академії київського “Динамо”, у першості дублерів виступав за столичні “Динамо” та “Оболонь”. У 2012 році, у складі молодіжної збірної України, став бронзовим призером Кубка співдружності. Попередні клуби – “Оболонь”, донецький “Олімпік” та “Оболонь-Бровар”.  Граючи у лавах останнього, Черемісін у 25 матчах запам’ятався п’ятьма попередженнями та одним вилученням.

Кіровоградська “Зірка” поповнилася двома новачками
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований