29 березня 2024, п’ятниця

«Зірка» (U-14) – бронзовий призер Кубка Австралії (Фото)

Завершився традиційний всеукраїнський футбольний турнір «Кубок Австралії», повдомили “Златополю” в прес-службі ФК “Зірка”.
На полях Центрального стадіону (Черкаси) та Руської Поляни (с. Руська Поляна) між собою змагалися 8 команд 2000 року народження, серед яких була команда Академії ФК «Зірка» (тренер Антон Антонов).
Команди були поділені на дві групи, з яких по дві команди виходили до півфіналу змагань. «Зірка» на стадії групового етапу змагань здобула три перемоги в трьох матчах – здолали «Дніпро-80» (2:0), УФК (3:0) і ДЮСШ-21 (2:1). У півфіналі змагань «Зірка» зазнала поразки з рахунком 1:5 від донецького «Олімпіка». До речі, донецька команда завдяки єдиному забитому м’ячу у фіналі переграла «Кремінь» і стала володарем Кубка Австралії. Підопічні Антона Антонова ж у матчі за третє місце з рахунком 3:2 перемогли «Дніпро-80» і завоювали бронзові нагороди змагань. На церемонії закритті змагань також були вручені індивідуальні призи футболістам. Так, кращим захисником турніру був визнаний гравець «Зірки» (U-14) Євгеній Коняшин.
Підсумок турніру:
 
1. «Олімпік» (Донецьк)
2. «Кремінь» (Кременчук)
3. «Зірка» (Кіровоград)
4. «Дніпро-80» (Черкаси)
5. «Ворскла» (Полтава)
6. УФК (Харків)
7. ДЮСШ-21 (Київ)
8. «Дніпро» (Вишгород)
«Зірка» (U-14) – бронзовий призер Кубка Австралії (Фото)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований