28 березня 2024, четвер

Переможна серія ФК «Олександрія» триває

Учора, 27 серпня, «Олександрія» на виїзді зіграла проти криворізького «Гірника», повідомляє Златопіль із посиланням на прес-службу клубу.
Перша половина гри голами не відзначилася, хоча олександрійці і спромоглися на два небезпечні удари у ствір воріт суперника. У другому таймі Андрій Запорожан мав дві нагоди відкрити рахунок, але м’яч уперто не “йшов” у ворота. Лише на 73-й хвилині удача посміхнулася олександрійцям –  Сухоцький пробив по воротах, влучив у гравця «Гірника»  і м’яч від нього зрикошетив у ворота суперника – 0:1. А на 3-й доданій хвилині Іващенко поставив крапу у протистоянні – 0:2 і перемога олександрійців.
На сьогоднішній день «Олександрія» залишається єдиною командою першої ліги, яка ще не втратила жодного очка (п’ять перемог у п’яти матчах).
27.08.2014р., 17-00, стадіон «Металург», 700 глядачів, , +26, поле 4
Головний арбітр – Козиряцький М. (Запоріжжя)
Асистенти арбітра – Курцеба Е. (Одеса), Козорезов Д. (Одеса)
4-й арбітр – Москаленко О.(Кривий Ріг)
Спостерігач арбітражу – В.Куцев (Київська обл.)
«Гірник»: Зарубін, Баєнко (Васильєв, 78) , Бука (Боровський, 78), Голуб, Любчак, Нудний (Антіпов, 71), Павлов, Тимченко (Ільяшов, 82), Гвоздевич – к/к, Григорик, Дорош.
Запасні: Гурін, Рябов, Горват.
Гол.тренер – Г.Приходько
«Олександрія»: Новак, Сухоцький, Леонов (Бідловський, 64), Пономар (Іващенко, 56), Запорожан – к/к, Голенков (Чорній, 76), Грицук (Коломоєць, 84), Імереков, Микицей, Банада, Басов.
Запасні: Леванідов, Чепурненко, Шендрік.
Гол.тренер – В.Шаран
Попередження: І.Тимченко (10), В.Павлов (87) – С.Басов (30), Д.Леонов (45+2)
Голи: В.Павлов (73 – власні ворота), О.Іващенко (90+3)
 
Переможна серія ФК «Олександрія» триває
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований