27 квітня 2024, субота

Кіровоградців запрошують зайнятися американським футболом

У Кіровограді всі охочі матимуть можливість спробувати свої сили в найпопулярнішому виді спорту США, пише Спортрепортер.
 
Американський футбол – це дуже видовищна та динамічна гра, що захоплює одразу після того як зрозумієш у чому суть.
В середньому аудиторія чемпіонату НФЛ Супербол 100 млн. чоловік – це найрейтинговіше шоу в Північній Америці і друге в світі після фіналу Ліги чемпіонів.
Зараз цей вид спорту набирає популярності і в Україні. Існує національна федерація з американського футболу, розвивається національна збірна. Змагання між командами проходять на двох рівнях – вищій та першій лігах. Незважаючи на те, що цей спорт поки є аматорським в Україні, він планомірно розвивається з кінця 80х років, налічується більше 20 команд з різних міст.
В Кіровограді зараз формується нова команда з цього виду спорту. П`ятеро кіровоградців цьогоріч виступають за команду вищої ліги «Дніпропетровські Ракети», троє з них також перебувають в обоймі національної збірної України. Хлопці створюють у Кіровограді повноцінну команду для виступів у чемпіонаті. Запрошуються усі бажаючі долучитися до цього процесу, спробувати себе в американському футболі!
Група «Американський футбол у Кіровограді» вконтакті – http://vk.com/football_kr. Там ви знайдете інформацію з приводу тренувань, зможете задати питання, які у вас виникають.
Контактні телефони: 066 560 63 44( Олег ), 066 515 26 15 (Віктор).
Кіровоградців запрошують зайнятися американським футболом
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований