28 квітня 2024, неділя

Кіровоградські кадети – чемпіони країни з бейсболу та софтболу (ФОТО)

Наприкінці минулого тижня в обласних центрах Кіровоград та Рівне відбулися чемпіонати України серед кадетів (U15) з бейсболу та софтболу, відповідно. В обох турнірах виступали по дві збірні команди Кіровоградщини. Про це Златополю повідомили у прес-службі збірної Кіровоградської області з бейсболу та софтболу.
Бейсбольний турнір проходив з 12 по 15 травня по полі спорткомплексу «Діамант». Участь у змаганнях взяли сім команд: збірна Кіровоградської області-І, «Соколи» (Чернівці), «Олімп-КБА» (Київ) – підгрупа «А»; збірна Кіровоградської області-ІІ, збірна Рівненської області, «Дельфіни» (Іллічівськ, Одеська область), «Дикі вовки» (Київ) – підгрупа «Б».
Результати матчів кіровоградських команд:
«А»: Кіровоград-І vs. «Соколи» – 25:1, Кіровоград-І vs. «Олімп» – 33:0. 
«Б»: Кіровоград-ІІ vs. «Дельфіни» – 17:2, Кіровоград-ІІ vs. Рівненська область – 5:15, Кіровоград-ІІ vs. «Дикі вовки» – 23:1.
Перша кіровоградська збірна посіла перше місце своєї підгрупи та вийшла до фіналу змагань, де зустрілась з переможцем іншої підгрупи, рівненськими бейсболістами. Гості з самого початку фінального поєдинку захопили лідерство та вели у рахунку протягом усієї гри, спочатку 4:0, потім – 4:2. У заключному інінгу збірна Рівненської області збільшила рахунок до 5:2 на власну користь і була дуже, дуже близько до того, щоб перервати більш ніж 20-річну гегемонію кіровоградців на чемпіонатах України з бейсболу серед кадетів. Проте рівняни не витримали заключного натиску господарів поля. Неймовірними зусиллями кіровоградським кадетам вдалось у своїй останній атаці, буквально на «прапорці» про завершення гри, набрати чотири очки та вирвати перемогу 6:5.
У матчі за третє місце друга збірна Кіровоградської області також з мінімальної різницею у рахунку перемогла чернівецьких «Соколів». 
Склад команди «Кіровоград-ІІ» (сині джерсі): Андрій Бойко, Леонід Бевз, Сергій Іллющенко, Данило Кучман, Євген Ясиненко, Олександр Вакалюк, Владислав Кривошея, Ярослав Діденко, Олексій Войтенко, Антон Поплавський, Андрій Юсофзай, Артем Лощінін.
Склад команди «Кіровоград-I» (білі джерсі): Станіслав Гоц, Артем Чабанець, Дмитро Скворцов, Сергій Тритяк, Дмитро Бондаровський, Кирило Громко, Данило Єрмолаєв, Микола Перевалов, Владислав Подлєсний, Дмитро Крупченко, Олександр Галушко, Ростислав Тищенко, В’ячеслав Бабій.
Обидві команди тренує колектив тренерів: Сергій Лимаренко (головний тренер збірної України U-15), Руслан Дейкун, Євген Поляков, Сергій Хименко, Дмитро Лимаренко, Роман Лопата, Євген Жанталай.
Також оргкомітет відзначив індивідуальними призами кращих гравців за окремими номінаціями:
Кращий захисник турніру – Микола Калайтанов (збірна Рівненської області); кращий нападник турніру – Дмитро Крупченко (Кіровоград-I); кращий пітчер турніру – Артур Бовтач (збірна Рівненської області); MVP турніру – Дмитро Бондаровський (Кіровоград-I).
На чемпіонаті України з софтболу серед дівчат 1999-2004 р.н., що проходив у Рівному на стадіоні «Хімік» 14-16 травня, змагались п’ять команд: по дві збірні від Рівненської та Кіровоградської областей та збірна команда Львівської області.
Перша кіровоградська команда виграла усі свої матчі: 9:1 проти Рівне-І, 15:5 проти Кіровограда-ІІ, 15:0 проти збірної Львівської області та 17:2 проти Рівне-ІІ і посіла перше загальнокомандне місце змагань. Друга збірна Кіровоградської області виграла і програла по два поєдинки та у підсумку зайняла третє місце турніру.

Кіровоградські кадети – чемпіони країни з бейсболу та софтболу (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований