27 квітня 2024, субота

Гравець кіровоградської “Зірки” у символічній збірній 27-го туру

Експерти футбольних сайтів ua-football.com і football.ua були одностайними у включенні півзахисника «Зірки» Ігоря Загальського до символічної збірної 27-го туру. Про це Златополю повідомили у прес-службі ФК “Зірки”.
 
«Правий центральний півзахисник «Зірки» був чи не головним натхненником всіх кіровоградських атак в матчі з «Сумами». Ігор міг забивати сам кілька м’ячів, міг стати автором декількох результативних передач. Іноді захисники встигали блокувати удари Загальського, іноді – фарт від нього відвертався. Але в одному з епізодів саме після удару нашого героя м’яч таки опинився у сітці. Це взяття воріт і залишилося єдиним», – аргументує свій вибір ua-football.com
football.ua сподобалася група атаки «Зірки» в цілому. Вона набагато впевненіше заграла в позиційному наступі і створила безліч непоганих моментів. Але саме Загальському вдалося завдати той самий вирішальний удар. Він і надалі не вимикався з боротьби і зробив усе, щоб допомогти своїй команді вперше за останні три роки обіграти «Суми».
Гравець кіровоградської “Зірки” у символічній збірній 27-го туру
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований