02 травня 2024, четвер

Кіровоградська «Зірка» у драматичному матчі перемогла ФК «Гірник»

У 28-му турі Першої ліги кіровоградська «Зірка» у Кривому Розі зіграла проти місцевого «Гірника». Матч закінчився з рахунком 2:1 на користь кіровоградської команди, повідомляє кореспондент Златополя.  
Кіровоградці забили м’яч вже на п’ятнадцій хвилині зустрічі. Але взяття воріт арбітр не зарахував. Так як декількома секундами раніше боковий рефері підняв прапорець, фіксуючи офсайд. Забити чистий гол міг Борис Баранець. Утім, пробиваючи зі штрафного, м’яч торкнувся сітки з зовнішнього боку воріт. Хороший момент був і у Ігоря Загальського. Отримавши пас від партнера, той пробивав з кута воротарського майданчика, але в останній момент удар заблокував гравець «Гірника».
Реалізувати свої моменти, кіровоградцям вдалося лише у другому тайму. Причому, вже на перших його хвилинах. Спочатку, свою команду вперед вивів Артем Щедрий, який пробив точнісінько у правий від голкіпера кут. І хоча удар видався не сильним, страж воріт «Гірника» не зміг врятувати. А за декілька хвилин, перевагу кіровоградців подвоїв Олександр Акименко. Нападник «Зірки» забив головою. Одразу ж, господарі могли скоротити відставання. Та у рамці надійно зіграв голкіпер «Зірки» Павло Поштаренко.
У заключні хвилини матчу, гравці «Гірника» організувати штурм воріт гостей. І на 89-й хвилині, В’ячеслав Рябов скорочує відставання. Після цього криворізькі вболівальники погнали свою команду вперед. І вже у компенсований арбітром час, господарі могли зрівняти рахунок. Але після удару головою одного з гравців «Гірника», м’яч влучив у стійку. Це був останній шанс господарів врятувати цей поєдинок. Фінальний свисток арбітра сповістив про перемогу кіровоградської команди з рахунком 2:1.  
Кіровоградська «Зірка» у драматичному матчі перемогла ФК «Гірник»
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований