02 травня 2024, четвер

У Кіровограді Бубка подякував Максиму Березкіну та відкрив дошку і чемпіонат

Учора в Кіровограді з візитом перебував легендарний олімпійський чемпіон, легкоатлет, голова НОК Сергій Бубка, пише кореспондент Златополя.
 
У рамках своєї досить насиченої програми Сергій Назарович завітав до нещодавно відреставрованого стараннями голови наглядової ради ПрАТ «Креатив» Максима Березкіна стадіону «Зірка». Тут багаторазовий рекордсмен світу зустрівся з головою Кіровоградської ОДА Сергієм Кузьменком, директором ФК «ЗІрка» Сергієм Ольшевським, Також легенда поспілкувався з ветеранами спорту, відзначивши, що Кіровоградщина має славні спортивні традиції, та разом з ветеранами і гостями поклав квіти до монументу кіровоградським спортсменам, загиблим під час Великої Вітчизняної війни. 
Сергій Назарович особисто зняв полотно, відкривши таким чином пам’ятну табличку на будівлі стадіону – знак подяки Максиму Березкіну за вагомий внесок у розвиток спортивної інфраструктури України та реконструкції стадіону «Зірка» у 2013-2014 роках. Табличку встановлено від імені олімпійців України та скріплено підписом голови НОК. 
Як зазначив Сергій Назарович у своїй промові, на Кіровоградщині соціально відповідальний бізнес вносить значний вклад у розвиток спорту. Зокрема, завдяки роботі родини Березкіних, у Кіровограді з’явився легкоатлетичний стадіон, здатний приймати змагання високого рівня: 
– Хотілося б, щоб було більше таких ділових людей, які б підтримували, допомагали та робили свій внесок у розвиток спорту та Олімпійського руху в Україні».  – промовив Сергій Бубка.
Слова вдячності за легкоатлетичну арену та підтримку спорту в регіоні висловив і голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко
Голова НОК, разом із високоповажними гостями оглянув стадіон та урочисто відкрив Командний чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів. 
Не залишився славетний спортсмен і без подарунків: президент ФК «Зірка» вручив спортсмену-легенді шарф з символікою клубу та м’яч з автографами гравців команди. Тепер у «Зірки» – іще один знаменитий уболівальник.
[widgetkit id=522]
У Кіровограді Бубка подякував Максиму Березкіну та відкрив дошку і чемпіонат
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований