17 травня 2024, п’ятниця

ФК “Олександрія” відсвяткувала перемогу в чемпіонаті і вихід у прем’єр-лігу

3 червня футболісти ФК “Олександрія ” отримали найвищу нагороду 24-го чемпіонату України з футболу в Першій лізі, пише «Моя Олександрія».
 
У заключному турі олександрійці зіграли з дніпродзержинською “Сталлю” . Гра закінчилася сухою нічиєю 0:0, але це не затьмарило радість вболівальників. Турнірного значення матч не мав : господарі поля достроково забезпечили собі перемогу, а ” Сталь” нижче другого місця опуститися не могла.
Запам’яталася бурхлива підтримка олександрійських ультрасів. Зокрема, було багато піротехніки та димові шашки. На банері великий напис : ” Повернулися назавжди “.
Після закінчення гри президент клубу спустився на поле привітати гравців, а тим часом на газон вийшли атлети-спартанці, котрі несли на плечах трон. На останньому сиділа модель у ролі богині Ніки з Кубком переможця Першої ліги.
Гравці, тренери та обслуговуючий персонал піднялися на сцену. Спочатку організатори нагородили медалями ветеранів футболу, спеціально запрошених на свято. Наступними медалі та Кубок були вручені гравцям та президенту. Вручення провів президент ПФЛ Сергій Макаров. Заслужений артист України Сергій Дьомін виконав новий гімн клубу.
На прес-конференції головний тренер Володимир Шаран подякував вболівальникам за підтримку, а гравцям за хорошу гру. З 3 червня футболісти йдуть у відпустку на два тижні. Підготовку до виступу в Прем’єр-лізі вони почнуть 19 червня. Також Шаран зазначив, що команду чекає посилення: “Це найголовніше завдання “, – сказав він. На завершення тренер подякував спонсорам і керівництву клубу за стабільність, пообіцявши її ” виправдати.

ФК “Олександрія” відсвяткувала перемогу в чемпіонаті і вихід у прем’єр-лігу
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований