19 травня 2024, неділя

20 кіровоградських студентів боролися за звання кращого знавця олімпійського спорту

12 червня, у Кіровограді відбувся конкурс «Знавець олімпійського спорту», у якому взяли участь близько 20 кращих студентів КДПУ ім. В. Винниченка, пище «Гречка».
 
Захід проходив на кафедрі теорії та методики олімпійського професійного спорту факультету фізичного виховання за сприяння відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області та обласного відділення Олімпійської академії України. У відкритті взяли участь завідуючий кафедрою теорії та методики олімпійського професійного спорту Сергій Бондаренко, відповідальний секретар обласного відділення НОК України Вадим Бебко, керівник обласного відділення Олімпійської академії України Сергій Воропай та головний спеціаліст осередку НОК України Микола Аношкін.
Учасники конкурсу виступали з доповідями та розв’язували тестові завдання. За результатами конкурсу найкращі знання з олімпійського спорту продемонструвала студентка Марина Мартиненко. Друге місце здобула Світлана Заблоцька, третє майстер спорту України зі спортивної гімнастики Анастасія Зосіменко.
Далі на переможців чекає участь у всеукраїнському конкурсі «Знавець олімпійського спорту» серед студентів, який відбудеться наступного року в Києві.
20 кіровоградських студентів боролися за звання кращого знавця олімпійського спорту
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований