18 квітня 2024, четвер

На благодійному матчі зібрали 28 тисяч гривень на допомогу бійцеві (Фото)

На благодійному матчі між командами “Держслужбовців” та “Студреспубліки”, який щойно завершився на стадіоні “Зірка”, зібрали більше 28 тисяч гривень, повідомляє кореспондент “Златополя”

Матч проходив досить гостро, із купою напружених моментів, та закінчився з рахунком 2:2. По закінченню було вирішено провести серію післяматчевих пенальті, у яких сильнішими виявилися “Студреспубліканці”. Перший гол за “Студреспубліку” у післяматчевих пенальті забила мама Василя Петринка Ірина Анатоліївна.

Нагадаємо, у благодійному матчі грала команда “Студреспубліки” проти збірної обласної команди державних службовців. Златопіль отримав орієнтовні списки учасників матчу. За команду “держслужбовців”, імовірно,  грають Віталій Юрах, голова управління молоді та спорту ОДА Сергій Колодяжний, гендиректор “Креатив груп” Олнксандр Бойко, спортивний журналіст Юрій Ілючек, голова студпрофкому КДПУ Сергій Бойко, очільник управління капітального будівництва Кіровоградської міськради Вадим Мездрін, Олександр Дануца, Анатлоій Бузнік, Самір Дасанов та багато інших відомих в місті та області. Держслужбовцям доведеться зійтися в поєдинку із тричі чемпіонами України, а тому команду підсилили ветеранами “Зірки”.

[widgetkit id=38]

Вартість квитка на матч – 5 гривень. Усі 28 тисяч гривень коштів від матчу буде перераховано на лікування та реабілітацію героя-спецпризначенця Василя Петринко.Крім того, для Васі уже приготували комплект форми команди “Студреспубліка” з його ігровим номером – №3.

На благодійному матчі зібрали 28 тисяч гривень на допомогу бійцеві (Фото)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований