07 травня 2024, вівторок

Футболіст з Кіровограда став срібним призером Чемпіонату світу

Кіровоградський футболіст-паралімпієць Євген Зінов’єв здобув срібло на Чемпіонаті світу по футболу серед спортсменів з вадами опорно-рухового апарату, котрі проходили з 18 по 28 червня у Англії, пише «Гречка».
 
На Чемпіонаті світу українці у групі A обіграли японців з рахунком 16-0. Проте перемогти господарів-англійців, було складніше. Долю матчу вирішив єдиний гол, що вивів Євгена Зінов'єва та команду до чвертьфіналу.
Перед виходом у півфінал наші футболісти обіграли ірландців 4:0, а в півфіналі зуміли у важкому протистоянні перемогти збірну Бразилії (2:1) та побралися за звання чемпіонів світу. Нашими суперниками були росіяни, з якими національна збірна України неодноразово зустрічалася.
У 2014 році на Чемпіонаті Європи у фіналі українці взяли реванш та намагалися повторити свій успіх.На жаль, на Туманному Альбіоні українці не зуміли досягти бажаного результату. 
Фінальний матч проходив 28 червня, в якому наш принциповий суперник переміг з мінімальним рахунком 1:0. Проте Українська збірна у складі якої грав наш земляк Євген Зінов’єв, стали срібними призерами Чемпіонату.
Футболіст з Кіровограда став срібним призером Чемпіонату світу
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований