07 травня 2024, вівторок

Дзюдоїст з Кіровоградщини здобув бронзу на Перших Європейських іграх в Баку

Дзюдоїст Кіровоградської Федерації боротьби дзюдо та самбо Кеджау Ньябалі у складі чоловічої збірної України з дзюдо став бронзовим призером на Перших Європейських іграх у Баку, пише «Гречка».
Завдяки перемозі в 1/8 фіналу спортсменів Георгія Зантараї, Артема Хомули і Вадима Синявського, Україна з рахунком 3:2 обіграла Словенію. Проте, у чвертьфіналі українців обійшли росіяни.
Зантарая, Дребот, і Хаммо принесли Україні перемогу над Португалією (3:2) що привело їх до бронзового півфіналу.
У фіналі проти команди Угорщини виступали Георгій Зантарая (66 кг), Сергій Дребот (73 кг), Віталій Дудчик (81 кг), Кеджау Ньябалі (90 кг) і новоспечений бронзовий призер Ігор Яків Хаммо (+90 кг).Ключовим став успіх останнього нашого учасника. 21-річний дзюдоїст, кидком на іппон здолав угорця і приніс загальну перемогу в цій зустрічі.
3:2 і наші спортсмени Георгій Зантарая, Сергій Дребот, Артем Хомула, Віталій Дудчик, Кеджау Ньябалі, Олександр Гордієнко, Вадим Синявський, Яків Хаммо виборюють бронзові медалі та приносять останню, 46 нагороду до скарбнички збірної команди України на I Європейських іграх в Баку.
Всього на континентальному турнірі в Баку українські дзюдоїсти отримали шість медалей (1-1-4), з них одну золоту виборола Інна Черняк.
Дзюдоїст з Кіровоградщини здобув бронзу на Перших Європейських іграх в Баку
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований