18 травня 2024, субота

ФК “Олександрія” зіграла внічию з “Гірником” і перемогла “Миколаїв”

Відразу два спаринг-матчі провела "Олександрія" вдома учора, 3 липня. Обидві гри були з суперниками з Першої ліги, пише Моя Олександрія
 
"Гірник" з Кривого Рогу виявився олександрійцям не по зубах. Гра завершилася результативною нічиєю 2: 2. Серед наших земляків голами відзначилися Сергій Басов і гравець, що перейшов з "Динамо-2" Артем Полярус.
У другому матчі сьогоднішнього дня ФК "Олександрія" переміг МФК "Миколаїв" 3: 1. Двома голами вразив ворота миколаївців Віталій Пономар (8-а і 28-а хвилина) і один гол на рахунку нашого півзахисника Євгена Банади.
Коментуючи клубній прес-службі підсумки спарингів, головний тренер "Олександрії" Володимир Шаран сказав, що сьогоднішні матчі дозволять дати оцінку деяким гравцям, однак конкретні прізвища пообіцяв озвучити в понеділок.
"Коли ми з тренерським штабом зробимо аналіз матчу, ми вже будемо знати хто піде з команди, а хто підпише контракт. З деякими гравцями я вже визначився, але більш конкретно про це скажу в понеділок", – поділився він.
Також Шаран додав, що найближчі два дні будуть для футболістів вихідними.
Наступні спаринги заплановані на 9 та 10 липня з "Черкаським Дніпром" і комсомольським "Гірник-Спорт" відповідно.
Перша гра наших земляків у Прем'єр-Лізі, матч першого туру "Шахтар" (Донецьк) – ФК "Олександрія" відбудеться 19 липня о 17:00.
 

ФК “Олександрія” зіграла внічию з “Гірником” і перемогла “Миколаїв”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований