19 квітня 2024, п’ятниця

Какая боль: “Зірка” розгромила “Тернопіль” (ДОПОВНЕНО, ВІДЕО)

Учора, в матчі 10-го туру першої ліги кіровоградська «Зірка» вдома впевнено перемогла ФК «Тернопіль» з рахунком 5-1.

Звітний матч розпочався без розвідки. На дев’ятій хвилині матчу господарям вдалося забити швидкий м’яч. Григорій Баранець «заробив» штрафний удар на підступах до штрафного майданчику гостей. Після розіграшу стандарту «сам потерпілий» і пробив по воротах суперника Удар у Григорія вийшов результативним: м’яч пролетів крізь стінку гравців і влучив у нижній ближній кут воріт «Тернополя». Через 6 хвилин Артем Щедрий мав шанс подвоїти рахунок на табло, але програв дуель голкіперу тернопільської команди, пробиваючи у дальній нижній кут воріт. В середині першої половини зустрічі припустився помилки Олег Допілка і Богдан Семенець мав «побачення» з Дмитром Козаченко – голкіпер «Зірки» в даному епізоді зберіг свої ворота в недоторканості. А на 34-ій хвилині матчу Артем Щедрий мав ще один вихід сам на сам з голкіпером суперника. Цього разу півзахисник «Зірки» свою можливість реалізував, пробивши впритул з дальньою штангою воріт – 2:0. Через 5 хвилин «Зірка» пропустила неочікуваний м’яч. Богдан Семенець наважився на удар із-за меж штрафного майданчику і м’яч влетів у дальній нижній кут воріт. Забитий м’яч позитивно вплинув на гостей і до завершення першого тайму тернопільська команда володіла ініціативою на футбольному полі, але вдруге забити не зуміла.
Після кількох небезпечних атак господарі на 58-ій хвилині матчу забили третій м’яч у ворота гостей. Олександр Акименко вивів на «побачення» з голкіпером Бацулу – Андрій з першої спроби не зміг переграти голкіпера гостей, але був першим на добиванні, відправивши м’яч у пусті ворота – 3:1. А через кілька хвилин вихід сам на сам з Сергієм Русаном реалізував Іван Рудницький. При рахунку 4:1 господарі вже грали в «своє задоволення», створивши ще не один небезпечний момент біля воріт суперника. Чимале бажання забити було в Олександра Акименка, але не вдалося. Міг ще один м’яч забити Артем Щедрий, але не реалізував вихід сам на сам з голкіпером. Та все ж на 82-ій хвилині матчу подача кутового завершилася взяття воріт гостей: Іван Рудницький переправив м’яч у бік воріт, де на шляху м’яча опинився захисник «Тернополя» Степан Клекот, від якого «круглий» залетів у ворота – 5:1. Варто зазначити, що гості мали шанс забити другий м’яч, але самовіддано у підкаті зіграв голкіпер «Зірки» Дмитро Козаченко, який вибив м’яч з під ніг Артура Дорі. Тож в підсумку впевнена перемога «Зірки» – 5:1. 
13 вересня кіровоградська «Зірка» в Дніпродзержинську буде протистояти місцевій «Сталі», яка на разі посідає друге місце в турнірній таблиці першої ліги.
{youtube}v=SXn-Tbx3bEg{/youtube}
{youtube}v=Dl6ry7CGbJg{/youtube}
 
 
Прес-служба ФК “Зірка”
Какая боль: “Зірка” розгромила “Тернопіль” (ДОПОВНЕНО, ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований