17 травня 2024, п’ятниця

Кіровоградська «Зірка» не змогла переграти ФК «Гірник-Спорт»

Сьогодні, 1 серпня, у Комсомольську відбувся матч 2-го туру Першої ліги між ФК «Гірник-Спорт» та ФК «Зірка». Попри низку створених моментів, кіровоградці не змогли здобути перемогу. Матч закінчився з рахунком 1:1, повідомляє кореспондент Златополя. 
 
Перший тайм пройшов під диктовку футболістів «Зірки». Вже зі стартових хвилин матчу, вони почали створювати небезпечні моменти біля воріт «Гірника-Спорт». Але забити м’яч вдалося лише на 30-й хвилині. За кіровоградців відзначився Андрій Мостовий. Після цього, наші футболісти могли подвоїти перевагу. Але трохи підвела реалізація. Щодо господарів, то ті у першому таймі, практично нічим не запам’яталися. 
Другий тайм активніше розпочали господарі. Але у цьому матчі, на відміну від попереднього, надійно грали захисники кіровоградців. А, ближче до середини другого тайму, гра на полі вирівнялася. Та все ж, під завісу матчу, господарі значно додали. І за декілька хвилин до завершення поєдинку, змогли зрівняти рахунок. Підсумок протистояння – 1:1. «Зірка» набирає перше очко у новому сезоні.
 

Кіровоградська «Зірка» не змогла переграти ФК «Гірник-Спорт»
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований