17 травня 2024, п’ятниця

“Металіст” та “Олександрія” зіграли внічию

Вчора, 2 серпня у Харкові відбувся матч ФК «Металіст» та ФК «Олександрія». Гра третього туру УПЛ з футболу завершилася рахунком 1:1, пише інтернет-видання «Моя Олександрія».
На перших хвилинах харків'яни намагалися захопити ініціативу, проте гравці "Олександрії" з цим не погодилися. На старті гри м'яч практично не затримувався у центрі поля. Команди грали на зустрічних курсах, проводячи атаку за атакою.
Ближче до кінця першого тайму ініціатива перейшла до харків'ян. Вони частіше володіли м'ячем на чужій території, але ключа до захисту "Олександрії" не знаходили. Проте, на 63-й хвилині півзахисник Олексій Довгий увірвався до штрафної "Олександрії" і пробив повз голкіпера 1: 0.
Наставник "Олександрії" Володимир Шаран відреагував на гол виведенням на поле трьох свіжих гравців. Господарі стадіону почали "сушити" гру. Вони нікуди не поспішали, а просто контролювали м'яч на своїй половині. У той час як "Олександрія" неодноразово намагалася штурмувати ворота суперника, але безуспішно. Повернути нічийний рахунок на табло олександрійцям вдалося в компенсований час. На 90 + 2 хвилині захисник Артем Сухоцький отримав м'яч і потужно забив гол у сітку харків'ян.
Після третього туру "Олександрія" посіла 8 місце турнірної таблиці чемпіонату, маючи у заліку одну поразка, одну перемогу та одну нічию. Наступний матч наші земляки зіграють вдома проти дніпродзержинської "Сталі". Гра відбудеться на КСК "Ніка" у суботу, 8 серпня, початок о 19:30.

“Металіст” та “Олександрія” зіграли внічию
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований