29 вересня 2024, неділя

Кіровоградщина: «Інгулець» переміг рівненський «Верес»

Дебютант Другої ліги ФК «Інгулець» з селища Петрове продовжує перемагати. 1 серпня, у другому турі вдома з рахунком 3:1 команда перемогла рівненський «Верес», пише «Гречка».
 
Гарний заділ для перемоги господарі зробили ще в першому таймі, у якому двічі відзначилися у воротах суперників. Вже на 3-й хвилині Віталій Колєсніков вміло скористався пасом у центральній зоні штрафного майданчика від Богдана Сокола і відкрив рахунок. Володіння територіальною перевагою призвело до другого взяття воріт «Вереса» наприкінці першого тайму. Олександр Мішуренко після гарного пасу від Івана Отрока на 38-й хвилині робить рахунок 2:0.   
Гостям вдалося скоротити рахунок (автор голу Олександр Лакуста), але до завершення матчу Ілля Ходуля втретє примусив капітулювати голкіпера «Вереса» і завершити матч впевненою перемогою.
У наступному турі «Інгулець» 9 серпня в Сумах зустрінеться з місцевою «Барсою».
 
«Інгулець» (Петрове) — «Верес» (Рівне) – 3:1 (2:0).
«Інгулець»: Бобров, Ходуля, Пащенко, Кобець, Голуб, Коляда (Тарануха, 81), Запорожець, Отрок (Саф’яник, 79), Сокол, Мішуренко, Колєсніков (Перін, 74)
«Верес»: Нагірний, Бурдіян, Гальчук, Лакуста, Жовтюк, Скоцький (Абатуров, 72), Коблюк (Голубка, 46), Лазар, Цурупін, Нікіфоров (Міліщук, 6), Шутов
Попередження: Пащенко, 70 — Бурдіян, 27; Цурупін, 30; Нагірний, 66.
Голи: Віталій Колєсніков, 3; Олександр Мішуренко, 38; Ілля Ходуля, 66 – Олександр Лакуста, 57.
Кіровоградщина: «Інгулець» переміг рівненський «Верес»
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований