28 вересня 2024, субота

У Олександрії відкрили майданчик для воркауту

Майданчик для воркауту відкрився в Олександрії на вулиці Тельмана біля гуртожитку училища культури сьогодні, 8 серпня, пише Моя Олександрія.
 
На огородженому п'ятачку стоять турніки, бруси, рукоход, шведська стінка, снаряди для преса.
Доступ на майданчик вільний, зазначив голова Олександрійської РДА Андрій Коломійцев. У літній час – з 8:00 до 20:00 години, в зимовий – протягом світлового дня, з 8:00 до 18:00.
Спорткомплекс з'явився за підтримки народного депутата Анатолія Кузьменка, губернатора Сергія Кузьменка, голови Олександрійської РДА Андрія Коломійцева та участі адміністратора сайту "Все про спорт в Олександрії" Юрія Кузнєцова.
Урочистої церемонії відкриття вирішили не робити. Замість цього, на майданчику проходить змагання серед любителів дворового і домашнього спорту "Турнір найсильніших", у якому бере участь 12 спортсменів.
Програма передбачає три вправи: підтягування на перекладині; віджимання в упорі лежачи; поштовх 24-кілограмової гирі. Переможці визначаться за сумою балів за три вправи. Розмір призового фонду становить 6000 гривень. Спортсмени, що зайняли 1, 2 і 3 місця крім дипломів та медалей отримають 3, 2 і 1 тисячу гривень відповідно.
На змаганнях присутні активісти Координаційного центру волонтерів. Бажаючі можуть допомогти українській армії.
У Олександрії відкрили майданчик для воркауту
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований