19 квітня 2024, п’ятниця

Кіровоградська «Зірка» пройшла гартування «Сталлю» (Фото)

Чергову гру чемпіонату України серед команд першої ліги «Зірка» провела на полі одного з лідерів – дніпродзержинської «Сталі», повідомляє Златопіль із посиланням на прес-службу кіровоградського клубу.
Кіровоградці розпочали гру з атак – вже до 10-ої хвилини мали у своєму активі і кутовий, і штрафний, але обидва стандарти, на жаль, були змарновані. У центрі поля діями «Зірки» керував Рожок, чим збільшував перевагу власної команди – спочатку він намагався пробити з дальньої відстані, а потім створив справді гольовий момент. Не дивлячись на те, що Сергій перебував у кутку штрафного майданчика спиною до воріт Вітіва, йому вдалася оригінальна передача п’ятою, яка відразу стала гольовим моментом. Проте, Ігор Загальський не влучив у ворота. 
Середина першого тайму відзначилася загостренням гри. «Зірка» втратила через травми двох провідних захисників – Допілку та Мостового, в результаті чого на полі з’явилися Бочкур і Сокуренко. Далі шанс відкрити рахунок у матчі мав Андрій Бацула – за п’ять хвилин до кінця тайму Григорій Баранець накрутив захисників на правому фланзі і видав чудову передачу в центр штрафного майданчика, звідки Бацула пробив у дотик. Голкіпер «Сталі» тільки супроводжував м’яч поглядом, але той підло вдарився об стійку воріт та відскочив у поле. Здавалося, що після цього епізоду команди просто дограватимуть перший тайм, проте в кінці другої компенсованої хвилини з далекої відстані вирішив пробити Кучеров. Стадіон ахнув, але Козаченко кінчиками пальців зумів перевести м’яч на кутовий. так закінчилася перша половина матчу.
У перерві головного тренера «Зірки» Анатолія Бузніка хвилювало перш за все коригування нападу команди, адже дві вимушені заміни захисників суттєво змінили плани наставника кіровоградців. І от вже через п’ять хвилин після початку другого тайму ці коригування набули нового сенсу – «Зірка» програвала 0:2. Спочатку помилку Акименка використав наш земляк Антон Котляр, який продерся правим флангом і віддав передачу, яку Максим Каленчук чітко реалізував. Не встигли футболісти «Зірки» отямитися, як довелося “проходити” неприємну процедуру вдруге – Мироненко наважився на удар метрів з тридцяти, і м’яч, немов ядро влучив у поперечину, відскочив у лінію воріт та вилетів у поле. Склалася ситуація, коли футболісти «Сталі» підняли руки вгору, радіючи забитому м’ячу, а футболісти «Зірки» зупинилися. Воротар нашої команди Дмитро Козаченко перебував на траві після стрибка за м’ячем, і у футбол грав лише кращий бомбардир другої ліги минулого сезону Станіслав Куліш. Схоже, він єдиний хто знав, що гра йде до свистка. У результаті його удар головою і досяг мети – 2:0.
Після цього «Зірка» масовано кинулася в напад, але м’яч вперто не йшов у ворота. Той же Рожок дивом не дотягнувся до м’яча після кутового на дальній стійці воріт «Сталі». Бузнік кинув у бій Бориса Баранця та Івана Рудницького. «Сталь» всією командою відійшла до свого штрафного майданчика і надалі грала лише на контратаках. «Зірка» ж володіла територіальною та ігровою перевагою, проте впевнено продовжувала програвати. Фінальний свисток зафіксував перемогу «Сталі». 
 
«Сталь» (Дніпродзержинськ) – «Зірка» (Кіровоград) – 2:1 (0:0).
13 вересня 2014 року (субота). Дніпродзержинськ. Стадіон «Металург». Початок о 16:00. 1300 глядачів. + 25 С. Перша ліга. 8-й тур.
Арбітр: Митровський Михайло (Ужгород).
Асистенти арбітра: Гарлач Ігор (Ужгород), Наскалов Сергій (Мукачеве).
4-й арбітр: Козиряцький Максим (Запоріжжя).
Спостерігач арбітражу: Амбросімов Євген (Одеса).
«Сталь»: 1. Вітів Ігор, 91. Карасюк Роман, 3. Адамюк Володимир, 4. Кравченко Антон, 21. Платунов Сергій, 11. Єрмаченко Олександр (7. Шутов Олег, 46; 18. Бринько Олександр, 78), 6. Каленчук Максим (к/к) (14. Плешаков Юрій, 88), 15. Кучеров Валерій, 17. Котляр Антон, 23. Дністрян Віталій (13. Мироненко Роман, 24), 9. Куліш Станіслав. Запасні: 30. Попович Єгор, 20. Яскович Олександр, 2. Чаус Костянтин. Головний тренер: Мазяр Володимир.
«Зірка»: 72. Козаченко Дмитро, 2. Допілка Олег (13. Сокуренко Віталій, 28), 4. Мостовий Андрій (5. Бочкур Роман, 26), 9. Щедрий Артем, 11. Бацула Андрій, 20. Фатєєв Дмитро, 21. Загальський Ігор (16. Баранець Борис, 53), 22. Баранець Григорій, 29. Рожок Сергій (к/к) (7. Рудницький Іван, 61), 50. Акименко Олександр, 55. Чередніченко Ігор. Запасні: 33. Поштаренко Павло, 23. Крамар Антон, 77. Чичиков Олексій. Головний тренер: Бузнік Анатолій.
Голи: 1:0, Каленчук Максим (49); 2:0, Куліш Станіслав (50); 2:1 Бацула Андрій (75).
Попередження: Каленчук Максим (13), Кравченко Антон (34), Рожок Сергій (44), Рудницький Іван (72), Баранець Григорій (86).
[widgetkit id=64]
 
 
Кіровоградська «Зірка» пройшла гартування «Сталлю» (Фото)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований