17 травня 2024, п’ятниця

У Кіровограді під час матчу «Зірки» з «Миколаєвом» посварились футболісти і фанати

У суботу у Кіровограді, під час футбольного матчу між ФК «Зірка» та ФК «Миколаїв», між миколаївськими гравцями та ультрасами, які приїхали їх підтримати стався конфлікт, пише «Гречка».
Так, після того як у другому таймі футболісти «Миколаєва» відіграли один м’яч, уболівальники запалили фаєри та димові шашки. Одна із таких шашок вилетіла на бетонну частину бігової доріжки стадіону, а дим від неї поширився на футбольне поле, що у свою чергу обурило футболістів.
Один із них, гравець під номером 22 Сергій Любчак, підійшов до трибуни та звернувся до фанів з фразою котра містила ненормативну лексику, без неї цитата наступна: «Навіщо ви сюди приїхали?Їдьте звідси!», окрім того ще один гравець «Миколаєва», 13-й номер Юрій Батюшин, запитав у ультрасів «Ми що – не граємо?!», після чого у бік футболістів полетіли пластикові пляшки.
 
 
По закінченню гри, до розлючених фанів підійшов капітан футбольного клубу Роман Чумак, та спробував пояснити, що такі дії можуть призвести до того, що команді випишуть штраф і наступну гру вони гратимуть за порожніх трибун.
{youtube}v=wpyC_kU-WBE{/youtube}
У Кіровограді під час матчу «Зірки» з «Миколаєвом» посварились футболісти і фанати
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований