17 травня 2024, п’ятниця

Попри скрутне фінансування, спорт у Кіровограді продовжує розвиватись

Як стало відомо з доповіді начальника управління фізичної культури і спорту Кіровоградської міськради  Олександра Куценка, станом на сьогодні у місті діють 11 дитячо-юнацьких спортивних шкіл, дві спеціалізовані школи олімпійського резерву, школа вищої спортивної майстерності та футбольна академія. 
 
Загалом до занять спортом залучено більше 5 тисяч дітей, що становить близько 22% від загальної їх кількості по Кіровограду, повідомляє кореспондент Златополя. 
 
 
Незважаючи на переведення спортивних шкіл на фінансування з місцевого бюджету, що значно скоротило видатки на розвиток спорту, кіровоградським спортсменам цьоріч все ж вдалось досягти непоганих результатів. Так з 9 місяців поточного року спорт школи підготували 1 майстра спорту міжнародного красу, 5 майстрів спорту, 39 кандидатів в майстри спорту, виграно сотні медалей та призових місць. Загалом протягом звітного періоду кіровоградські спортсмени взяли участь у 139 змаганнях різного рівня виборовши при цьому 348 нагород різного гатунку
Окрім того продовжує розростатись й інфраструктура спортивних майданчиків, котрих наразі у місці налічується 327, що на 6 більше ніж в аналогічний період минулого року.  
Попри скрутне фінансування, спорт у Кіровограді продовжує розвиватись
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований