06 травня 2024, понеділок

Кіровоградці крокували по Хрещатику

Вчора, 4 жовтня Україна відзначала Всесвітній день ходьби. До його відзначення долучилася і кіровоградська делегація із 16 чоловік, яка взяла участь у святковій програмі, що проходила на Хрещатику. Про це повідомляє «Гречка».
Ініціював поїздку кіровоградців обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх", а до її складу увійшли представники декількох федерацій із видів спорту, діючі спортсмени, ветерани, представники обласного відділення Національного олімпійського комітету, факультету фізичного виховання педагогічного університету. Метою поїздки, за словами Марини Мариніної,  директора обласного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх", окрім безпосередньої участі у подоланні дистанції, було набуття досвіду таких заходів, адже це допоможе на високому рівні в майбутньому організовувати подібні заходи вдома.
 
 
В Україні цей захід на офіційному рівні проводиться третій рік поспіль. Відтоді люди, які люблять рухатися бігати, ходити, їздити на велосипеді, різні види рухової активності, збираються на Хрещатику і долають різні дистанції. Вони ведуть здоровий образ життя і пропагують його серед інших при цьому не вимагають грошей від влади. Задача ж центрів "Спорт для всіх" – організовувати такі заходи, давати можливість людям проявляти себе, обмінюватися досвідом, – розповіла Марина Мариніна.
[widgetkit id=878]

 

Кіровоградці крокували по Хрещатику
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований