29 квітня 2024, понеділок

Кіровоградські велосипедисти посіли п’яте місце на чемпіонаті України

У Вижниці (Чернівецька область) відбувся чемпіонат України з велосипедного туризму. Про це повідомляє «Спортивна Кіровоградщина».
Змагання відбувалися у двох видах: велораллі та комплексних змаганнях. Участь в заходах взяла участь і збірна Кіровоградської області. Вона складалася з 5 учасників, серед яких двоє зі Знам’янки – Валерій Корчагін та Лілія Кравцова. В  загальному заліку збірна нашої області посіла п’яте місце.
 
 
Враження, в цілому, позитивні, дуже приємно було бачити активну молодь, яка захоплена спортом, туризмом і прагне до перемог. Змагання проходили у живописних місцях, в горах. Велораллі перетиналось з трасою мотозмагань, і місцями були навіть небезпечні моменти, біля нас їздили на великій швидкості мотоциклісти. Я особисто отримала багато позитивних емоцій, поспілкувалася з цікавими людьми і здобула певний досвід. Маю бажання розвивати в нашому місці велотуризм разом зі своїми однодумцями – колегами, які є учасниками нашого велоклубу. Але хочу відмітити , що держава недостатньо підтримує, як і культуру, цей напрямок. Це відрядження було за особистий рахунок. Питання відшкодування витрат на дорогу відкрите, харчувалися ми також за свій рахунок, – ділиться своїми враженнями Лілія Кравцова.
 
Кіровоградські велосипедисти посіли п’яте місце на чемпіонаті України
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований