29 квітня 2024, понеділок

В Кіровограді пройшов турнір з волейболу пам’яті видатного викладача

18 жовтня в спортивній залі КДПУ відбувся VII традиційний турнір з класичного волейболу серед жіночих команд, присвячений пам’яті Янчук Ольги Володимирівни, старшого тренера-викладача кафедри фізичного виховання Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Про це повідомляється на сайті Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області.
Турнір організований обласною федерацією волейболу за сприяння відділення НОК України в Кіровоградській області і відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради. В змаганнях взяли участь 6 команд, які представляли вищі навчальні заклади міста Кіровограда, а також жіноча збірна міста Кременчука Полтавської області. 
Спортсмени, почесні гості та глядачі старшого покоління з теплотою згадували Ольгу Володимирівну, розповідали юним учасникам турніру про життєвий шлях відомої спортсменки, талановитого тренера і наставника. Організатори заходу підготували невелику фотовиставку «Спорт – моє життя», у назві якої відображено сенс життя Ольги Володимирівни, життя, яке до останньої хвилини, останнього подиху було віддане спорту.
символічно, що в напруженій боротьбі перемогу в турнірі завоювала команда з міста Кременчука, за яку поруч із юними волейболістками виступають також досвідчені спортсменки, для яких шлях до волейболу відкрила в свій час Ольга Янчук. Срібні нагороди виборола команда Кіровоградського державного педагогічного університету. Третє місце посіли представниці факультету фізичного виховання КДПУ.
 
 
Переможці й призери змагань нагороджені кубками від обласного відділення Національного олімпійського комітету України, медалями від обласної федерації волейболу і дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.
В Кіровограді пройшов турнір з волейболу пам’яті видатного викладача
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований