20 квітня 2024, субота

Чергова поразка кіровоградської «Зірки» (Фото)

У суботу, 20 вересня, у День міста, кіровоградська «Зірка» приймала чернігівську «Десну». На жаль, порадувати вболівальників перемогою не вдалося. Про це повідомляє Златопіль із посиланням на прес-службу клубу.
У цьому матчі «Зірка» була сама на себе не схожа – цього святкового вечора наші земляки опинилися у ролі наздоганяючого вже на 6-ій хвилині. Єгор Картушов використав передачу з лівого флангу і метрів з 20-ти потужно пробив – 0:1. До 17-ї хвилини «Десна» ще двічі могла відзначитися: спочатку той же Картушов з льоту після подачі з кутового наносив відмінний удар, але Поштаренко опинився цього разу в потрібному місці, а ще через декілька хвилин Микола Агапов пройшов лівим флангом і з гострого кута намагався пробити, але промазав.
Після цього «Зірка» поступово почала перехоплювати ініціативу. Відчувалося, що команда хоче реабілітуватися за поразку від «Сталі». Вирішальним моментом у матчі міг стати епізод на 37-й хвилині за участю Бориса Баранця, який обіграв свого візаві у штрафному майданчику і вийшов на ударну позицію, але був збитий. Проте, свисток арбітра промовчав, і цьому, здається, здивувалися навіть футболісти «Десни». На перерву команди так і пішли за мінімальної переваги підопічних Олександра Рябоконя.
У середині другого тайму Анатолій Бузнік спочатку кинув у бій Івана Рудницького, потім – Крамара, Кушнірьова і Осадчого. Для молодого Андрія Кушнірьова, якому ще не виповнилося і 18 років, цей матч став дебютом за «Зірку». Найбільш небезпечний момент виник на 77-й хвилині, коли Антон Крамар на швидкості обіграв захисників, змістився у центр і пробив. Але якщо не таланить, то не таланить – поперечина. Після цього кіровоградці почали організовувати фінальний штурм, “провалюючись” при цьому в захисті. Низка помилок і незрозумілі дії Поштаренка, який вирішив вибігти на двадцять метрів з воріт, закінчилася голом. Компенсований час ситуації не змінив. Фінальний свичток зафіксував перемогу гостей – 0:2.

– Нема чого коментувати. Програли 0:2 – без коментарів. Всі старання, всі завдання – все впирається в результат. Ті люди, які сьогодні «живі» – не можуть дати результат. Значить необхідно робити висновки. Після замін стали грати більш активно. Але замість того, щоб битися, пропустили другий м’яч, – зазначив на післяматчевій прес-конференції Анатолі Бузнік.

Таким чином, кіровоградські вболівальники залишилися без подарунку на День міста, а «Зірка» опустилася на восьму сходинку в турнірній таблиці. Попереду ж у кіровоградців два надскладні поєдинки: в Харкові проти «Геліоса» та вдома  проти одноосібного лідера – ФК «Олександрія».

«Зірка» (Кіровоград) – «Десна» (Чернігів) – 0:2 (0:1).
20 вересня 2014 року (субота). Кіровоград. Стадіон «Зірка». Початок о 17:00. 2586 глядачів. + 20 С. З 70-ї хвилини штучне освітлення. Перш ліга. 9-й тур.
Арбітр: Шурман Денис (Вишневе).
Асистенти арбітра: Найко Олег (Чернівці), Маланчук Михайло (Чернівці).
Спостерігач арбітражу: Нестеренко Вадим (Донецьк).
«Зірка»: 33. Поштаренко Павло, 2. Допілка Олег, 8. Родіна Вадим, 9. Щедрий Артем (37. Кушнірьов Андрій, 78), 11. Бацула Андрій, 13. Сокуренко Віталій (23. Крамар Антон, 75), 16. Баранець Борис, 20. Фатєєв Дмитро, 21. Загальський Ігор (7. Рудницький Іван, 59), 50. Акименко Олександр (66. Осадчий Дмитро, 80), 55. Чередніченко Ігор (к/к). Запасні: 72. Козаченко Дмитро, 10. Рибалко Микола, 17. Кривошей Єгор. Головний тренер: Бузнік Анатолій.
«Десна»: 31. Сітало Сергій, 3. Щедраков Павло, 22. Каваців Ярема, 12. Картушов Єгор (27. Смалько Андрій, 90+2), 2. Жук Вадим, 7. Козак Михайло (19. Малюк Вадим, 90+5), 5.Чуланов Володимир, 23. Агапов Микола (8. Деребчинський Олександр, 82), 18. Сухомлинов Рудольф, 11. Бовтурк Вадим (15. Фурта Юрій, 86), 4. Мельник Вадим (к/к). Запасні: 13. Шевченко Олег, 14. Каркошкін Сергій, 16. Сердюк Ярослав. Головний тренер: Рябоконь Олександр.
Голи: 0:1, Картушов Єгор (6); 0:2, Деребчинський Олександр (90+1).
Попередження:Сухомлинов Рудольф (40), Жук Вадим (51), Чредніченко Ігор (53), Загальський Ігор (56).


 

Чергова поразка кіровоградської «Зірки» (Фото)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований