26 квітня 2024, п’ятниця

Рятувальники Кіровоградщини відстояли звання чемпіонів (Фото)

Традиційні змагання серед представників силових структур області, приурочені до Дня фізичної культури та спорту, принесли кіровоградським рятувальникам перемогу, повідомляє Златопіль із посиланням на прес-службу У ДСНС в області.
19 вересня рятувальники, правоохоронці, фахівці департаменту виконання покарань та інші учасники товариства «Динамо» змагались за першість у чотирьох видах спорту – дартсі, гирьовій естафеті, пляжному волейболі та настільному хокеї. Для збірної пожежно-рятувальної служби області завоювати І місце у цих змаганнях було принципово важливо, через те що за умовами змагань команда, яка перемагає три роки поспіль, забирає Перехідний кубок. На рахунку наших спортсменів вже було дві перемоги, а тому Кубок віднині назавжди долучився до заслужених спортивних нагород збірної Управління ДСНС Кіровоградщини.
Перемогу Кіровоградщині забезпечили: В’ячеслав Сошенко, Сергій Смаглюк та Олександр Ткаліченко з пожежно-рятувальних частин Кіровограда, Володимир Груша з Новомиргорода, Олександр Кукурудза з Голованівська, а також двоє рятувальників з Устинівки, «новобранці» нашої збірної – Олексій Винник та Олександр Філоненко.

Рятувальники Кіровоградщини відстояли звання чемпіонів (Фото)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований