21 травня 2024, вівторок

У Кіровограді відбулась благодійна вечірка для студентки (ФОТО)

Вчора, 7-го грудня, у нічному клубі "Fusion Club" відбулась благодійна вечірка "007 PARTY", на якій збирались кошти для кіроваоградської студентки Марії Корнілової.
Протягом довгого часу кіровоградців хвилює горе – активістка, поетеса Марія Корнілова  отримала опіки IV ступеня 35% тіла. Марія знаходиться на лікуванні у Києві і їй необхідні кошти.
Для того, аби зібрати хоч якусь суму для Марії, було вирішено організувати невеликий концерт-вечірку, зібрані кошти з якого підуть на допомогу дівчині.
Захід було проведено у нічному клубі "Fusion Club". Концертну програму заходу відкрила Галина Шестопал, переможниця і призер Всеукраїнських і Міжнародних змагань, триразовий чемпіон Світу у стилі диско, учасниця і тренер школи сучасного танцю "Форсаж".
З новою програмою виступило дефіле-шоу модельне агентство "MIX MODELS".
[widgetkit id=1090]
Справжній грабіжницький чачача у стилі ганстерів продемонстрували Радіон Камшиленко і Ксенія Сотніченко, чемпіони України, бронзові призери Європи, фіналісти чемпіонату світу тренери та учасники танцювального клубу "Олімп".
Свої вокальні виступи подарували глядачу Мар'яна Козонак та Ксенія Чеканова. 
Також було запрошено молодий та перспективний гурт кіровоградський гурт "Coffee Unlimited".
Відгукнулись і наші друзі з іншого міста, а саме харківські "Титри", які, не дивлячись на несприятливі погодні умови, все ж дісталися нашого міста, аби виступити у підтримку Марії.
В кінці своїх виступів усі учасники бажали Марії здоров'я та найскорішого одужання.
Також на заході можна було переглянути продукцію від "Avon", придбати собі різдвяні солодощі від
"Mifgash" & "Volunteer Community".
Окрім концертної програми, проводився аукціон на сертифікати (Pole dance studio "ADRENALINE", масажний кабінет "Сакура", макіяж та зачіска від Жанни Цибіної та Наталії Веретеніної, друк в студії експрес друку "яМайка").
Найкраща пара вечора, яка станцювала ефектніше за інших за свої старання отримала сертифікат на частування від кав'ярні "Dva Coffee"
"Дуже приємно, що, не дивлячись на погоду і свято, прийшло багато небайдужих, – говорить організатор благодійної вечірки Катерина Рисленко. – У кожному заході є свої складнощі, особливо у благодійному. Не кожен зараз вірить в добру справу, а шукає підступ. Я сподіваюся, що цим заходом я довела, що варто допомагати людям, які цього потребують. Не дивлячись на те, що багато відмовлявся в допомозі, захід вдався, хоч і зі своїми мінусами і плюсами. Без усіх партнерів, виступаючих і кіровоградців його б не було. Дякую усім, хто долучився!"
Спільними зусиллями було зібрано 2500 гривень.
На жаль, мама Марії не змогла приїхати на концерт у зв'язку з погодними умовами, проте усі гроші будуть передано безпосередньо їй.
Редакція також бажає Марії скоріше одужати та повернутись додому!
У Кіровограді відбулась благодійна вечірка для студентки (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований