21 травня 2024, вівторок

Кіровоградська “Зірка” поступилася “Гірникові”

Кіровоградська «Зірка» провела другий товариський матч у цьому році. Аби це був офіційний матч, його можна було б сміливо назвати центральним у першій лізі, адже грали лідери турнірної таблиці – «Зірка» та «Гірник», пише прес-служба кіровоградського клубу.
Нашій команді вдалося забити доволі швидкий гол. Із незручної позиції в боротьбі з захисником подачу з лівого флангу Ігоря Загальського на 16-ій хвилині замкнув Дмитро Фатєєв. Та не пройшло й хвилини, як криворожани відігралися. Також подачу із лівого флангу Сантрапинських головою замкнув Рябов, який випередив захисників та голкіпера.
У середині першого тайму гості втратили декілька чудових можливостей відзначитися. Кучеренко від душі пробив метрів із 30-ти, та воротар господарів Ганєв парирував м`яч, який летів у верхній кут. А на 29-й хвилині «Зірка» могла схилити шальки терезів на свою користь, коли організувала контратаку три в три. Але удар Ігоря Загальського захисник своєчасно заблокував.
«Зірка» заволоділа невеликою ініціативою, але до голу справа не дійшла. А от «Гірник» за три хвилини до перерви вийшов уперед. Швидкий розіграш м’яча голкіперм дозволив провести блискавичну атаку. Боровський прорвався лівим флангом, і зробив передачу. Його подачу відбив Паст, але м’яч підхопив півзахисник господарів і невідпорно пробив у ліву від себе дев’ятку – 2:1.
По перерві Сергій Лавриненко провів ряд замін, але перший момент у другій 45-ти хвилинці створив все-одно «Гірник». Найбільш активний у складі господарів Євген Сантрапинських зі штрафного пробивав по воротах – Паст витягнув м’яч, що летів у верхній кут наших воріт. Господарі поля в другому таймі володіли перевагою, і могли відзначитися ще раз. За п’ять хвилин до фінального свистка «Гірник» тричі поспіль виконував подачі з кутового, а ще раз Баєнко потужно пробив по воротах «Зірки» – тут вже врятував Льопка.
Другий тайм завершився без забитих м’ячів, а відтак рахунок матчу – 2:1 на користь «Гірника». У цьому поєдинку, як і в попередньому, Сергій Лавриненко задіяв кількох молодих футболістів другої команди. Утім, ми знаємо, що результат у контрольних іграх не головне. Головне – якісно підготуватися до другої частини чемпіонату України.
Кіровоградська “Зірка” поступилася “Гірникові”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований