30 квітня 2024, вівторок

Кіровоградська “Зірка” розгромила казахстанський “Киран” (ФОТО)

«Зірка» завершила програму тренувальних спарингів в Туреччині матчем ще з однією командою Казахстану. В останньому поєдинку суперником кіровоградців був «Киран» з Шимкента, повідомляє прес-служба кіровоградського клубу. 
Перевага «Зірки» почала вимальовуватися ще з перших секунд матчу. Стрілка секундоміра ще не зробила й першого оберту, як передачу Андрія Бацула мав замикати Роман Локтіонов, але не влучив у площину воріт. Ще через декілька хвилин бив Олексій Чичичков після пасу Ігоря Загальського (який повернувся після ушкодження в позаминулому матчі), але теж не влучно.
Але на 13-ій хвилині «Зірка» все-таки відкрила рахунок. Філігранний пас Загальського – і Роман Локтіонов вийшлов сам на сам з голкіпером «Кирана». Решта, як-то кажуть, було справою техніки. На початку останньої третини тайму знову зв’язка Загальський – Локтіонов організувала гол. Після подачі Ігоря серія рикошетів «довела» м’яч до голови Локтіонова, який не схибив – 2:0. Кіровоградці володіли тотальною перевагою в першому таймі. Варто зазначити, що ще до перерви відзначився Григорій Баранець, але його м’яч не зарахували турецькі арбітри, а небезпечний удар Артема Щедрого не приніс бажаного третього голу.
[widgetkit id=1168]
Заміни, що провів тренерський штаб в другому таймі, аж ніяк не вплинув на перебіг подій на полі – «Зірка» атакувала, «Киран» відбивався. Але до розгромного рахунок дійшов лише наприкінці зустрічі. Прострілом з правого флангу скористався Роман Попов, м’яч після удару якого і серії рикошетів влетів у сітку воріт. А ще через декілька хвилин чудову атаку завершив Олександр Акименко. Тут вже спрацювала «»стінка» Допілки з Мостовим. Капітан кіровоградців розпочав атаку, сам отримав м’яч і переадресував на Олександра Деребчинського, який по футбольну скинув м’яч під удар: Акименко не схибив.
Таким чином, програму тренувального збору в Туреччині майже завершено. Сьогодні команда зранку виконає пробіжку, зарядку, а вже після обіду відбуде до аеропорту Анталії, з якого вилетить в Україну.
Кіровоградська “Зірка” розгромила казахстанський “Киран” (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований