29 квітня 2024, понеділок

Головний тренер ФК «Зірка»: У другій частині чемпіонату нам буде важко

Сьогодні, 22 березня, напередодні старту весняної частини ЧУ з футболу серед команд Першої ліги, керівництво футбольного клубу «Зірка» зустрілося із журналістами, повідомляє кореспондент Златополя.
На самому початку прес-конференції, президент ФК «Зірка» Максим Березкін зазначив, що взимку команда провела декілька навчально-тренувальних зборів.
«Два навчально-тренувальних збори ми провели у Кіровограді, а один у Туреччині. Я думаю, що жодна з команд Першої ліги не може похизуватися таким багажем проведених борів, як «Зірка». Напевно, і у Прем’єр-лізі далеко не всі команди могли собі це дозволити, зважаючи на нинішню складну фінансову ситуацію. Тим не менш, я дуже задоволений, що мені вдалося зробити все для того аби наша команда провела якісні збори», – зазначив президент ФК «Зірка» Максим Березкін.
[widgetkit id=1204]
А ось головний тренер команди Сергій Лавриненко говорячи про весняну частину чемпіонату зазначив, що «Зірці» буде нелегко:
« Для команд, які знаходяться у нижній частині таблиці, будуть вкрай вмотивованими граючи проти нас. Адже кожний хотітиме відібрати очки у лідера. Тому, морально ми готові до того, що буде дуже важко», – наголосив Сергій Лавриненко.
Також під час прес-конференції журналістам представили четверо новачків команди. А перший офіційний матч на весні «Зірка» проведе вже найближчої суботи. 26 березня наша команда прийматиме ПФК «Суми». Початок цього матчу о 15.00.
Головний тренер ФК «Зірка»: У другій частині чемпіонату нам буде важко
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований