07 травня 2024, вівторок

У Кіровограді презентують інвестиційну карту корисних копалин області

В стінах Кіровоградської торгово-промисловоі палати, за участі керівництва області – голови ОДА Сергія Кузьменко та голови облради Олександра Чорноіваненка, розпочалась презентація Інвестиційної карти корисних копалин Кіровоградської області, інформує кореспондент Златополя з місця події. 
Розпочавши з привітання, Кузьменко наголосив на важливості проробленоі роботи, що дозволить у майбутньому залучити на Кіровоградщини потенційних інвесторів. 
Підтримав колегу й Олександр Чорноіваненко. 
"Для того, щоб розвиватись, необхідно знати власний потенціал. Сьогодні нам його презентують, що дозволить більш ефективно використовувати наявні ресурси наповнюючи обласний бюджет", – підкреслив Чорноіваненко. 
Презентацію карти було довірено одному з її розробників – директору департаменту інфраструктури та промисловості КОДА Олександру Корнюші. 
"Кіровоградщину відносять до найбільш багатих корисними копалинами регіонів України. Станом на сьогодні в області нараховують понад 390 родовищ, 26% від яких дають можливість добувати чорні кольорові та рідкісні метали. Що ж стосується урану, то на нашій території розташовано 83% від усього запасу цього металу в країні", – розповів Корнюша.
У Кіровограді презентують інвестиційну карту корисних копалин області
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований