07 травня 2024, вівторок

На Кіровоградщитні провели до армії новобранців (ФОТО)

У Кіровограді до збройних сил відправились перші новобранці. В першу лаву військомат зібрав три групи із ста хлопців. Та перед тим як потрапити до лав призовників, юнаки пройшли відбір через медичну комісію та оцінку морально-психологічного стану. Майбутніх військові проходитимуть підготовку у Збройних Силах України, Прикордонних військах та Нацгвардії України. Всі вони віком від 20 до 27 років. 
Цьогорічним нововеденням стало те, що частина мобілізованих потрапить саме до прикордонних загонів. До цього, вже десять років, ці підрозділи формувались виключно із контракників, та у зв’язку із воєнними діями на сході, і переоцінкою пріоритетів до обороноздатності країни, виникла потреба у підготовці нових спеціалістів.
[widgetkit id=1263]
Кіровоградські прикорднонники нестимуть свою службу у Херсонській та Одеській областях. Також військові запевнили, що усі мобілізовані призовники проходитимуть підготовку у внутрішніх частинах і навчальних центрах, до зони АТО їх не відправлятимуть.
– Призов на військову службу проходитиме ще два місяці, згідно указу Президента України, –  Це травень та до останнього дня червня. За весь цей період, Кіровоградщина відправить близько 700 чоловік. – говорить обласний військовий комісар Ярослав Кучер
На Кіровоградщитні провели до армії новобранців (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований