25 квітня 2024, четвер

Житель сусідньої області зберігав на Кіровоградщині набої

Поліцейські виявили набої у жителя сусідньої області. 41-річний чоловік зберігав за місцем проживання два десятки боєприпасів. За такі дії йому може загрожувати покарання до 7 років позбавлення волі.
11 травня з метою перевірки отриманої інформації щодо вчиненого кримінального правопорушення працівниками Ульяновського відділення поліції на підставі ухвали районного суду було проведено обшук домоволодіння, яке розташоване на території іншої області.
«У результаті вжитих заходів у приміщенні гаража в котлі пічного опалення правоохоронці виявили та вилучили 20 предметів, схожих на набої калібру 5,45 мм. За поясненням чоловіка, патрони він отримав від свого родича та мав намір у подальшому викинути, однак забув», – розповів начальник Ульяновського відділення поліції Ігор Яковлев.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.
За матеріалами Ульяновського відділення поліції
Голованівського ВП ГУНП в Кіровоградській області
Житель сусідньої області зберігав на Кіровоградщині набої
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований