06 травня 2024, понеділок

На Кіровоградщині поліцейські затримали крадія мобільного телефону

36-річний житель міста Новоукраїнки, що на Кіровоградщині, взяв у чоловіка телефон, щоб подзвонити і не повернув. За привласнення чужого телефону особі загрожує покарання у вигляді штрафу, громадські або виправні роботи чи обмеження волі на строк до трьох років. Про це Златополю повідомили у прес-службі ГУНП України у Кіровоградській області.
 
На початку травня до відділу поліції надійшла заява від 64-річного жителя району про те, що невідомий шахрайським шляхом заволодів його засобом зв’язку. Як з’ясувалося, потерпілий перебував на лікуванні у медичному закладі. До нього в палату зайшов незнайомий чоловік та попросив позичити телефон для здійснення дзвінка. Після цього вийшов в коридор і не повернувся. Через півгодини, не знайшовши громадянина у приміщенні лікарні, потерпілий звернувся за допомогою до правоохоронців.
«Працівники поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий за вчинення крадіжок місцевий житель. У даний час телефон вилучено та повернуто власнику», – розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). 
 
На Кіровоградщині поліцейські затримали крадія мобільного телефону
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований