03 жовтня 2024, четвер

Родині Героя АТО з Кропивницького дозволили встановити автономку

Родина загиблого в АТО Сергія Котового вже до кінця тижня отримає дозвіл на встановлення автономного опалення, передає прес-служба міської ради Кропивницького.
Сьогодні матір та батько воїна звернулися до міського голови Андрія Райковича з проханням пришвидшити процес видачі дозволу на «автономку».  Заяву на його отримання подали ще на початку літа, проте позитивної відповіді – не отримали. 
– Ми сподівалися, що дозвіл дадуть ще під час минулого засідання комісії. Але цього не сталось, – розповіла мама бійця Любов Рожкова. – Без автономного опалення нам буде дуже скрутно, адже тарифи чималі, а платити за них нічим.
Депутат міської ради Олег Краснокутський, який також був присутній на зустрічі, відзначив, що вже давно підтримує родину, і сподівається, що необхідний дозвіл їм все ж видадуть:
– “Під час минулого засідання комісії ми просили в порядку виключення розглянути це питання. Адже сім’я втратила сина в АТО, проте, на жаль його так і не розглянули”. 
Міський голова Андрій Райкович запевнив – з видачею дозволу родині бійця не затягуватимуть. 
– Ви вибачте, що дозволу вам не видали вчасно, – зазначив очільник міста. – Ваш син воював за незалежність України, і загинув за неї. Хто, як не ви першочергово маєте отримувати будь – які пільги, дозволи і увагу влади. Я обіцяю, що кінця тижня ви отримаєте необхідний дозвіл. Вже можете починати підготовку до встановлення обладнання. 
Андрій Райкович дав завдання заступнику Олександру Мосіну, щоб в п’ятницю, під час чергового засідання комісії питання родини Героя обов’язково розглянули, і видали дозвіл на встановлення автономного опалення.
Родині Героя АТО з Кропивницького дозволили встановити автономку
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований