02 жовтня 2024, середа

Кропивничани просять створити новий маршрут громадського транспорту

Учора, 2 серпня, на сайті міськради Кропивницького з’явилася електронна петиція, у якій містяни просять створити новий круговий маршрут, який би забезпечив підвіз кропивничан до найнеобхідніших об’єктів міста, пише Гречка.
«Пропоную запровадити в нашому місті новий круговий маршрут, який охоплює такі вулиці: Вокзальна, пров. Училищний, Чикаленка, Студентський бульвар, Михайлівська, Шевченка, Кропивницького, Велика Пермська, Паризької комуни, Садова, Яновського. Довжина маршруту становить близько 12км. Пасажири матимуть змогу дістатись до мед- та педуніверситетів, мед- та музучилища, будівельного та машинобудівного коледжів, середніх та спортивних шкіл, а також до управлінь соцзахисту обох районів, водоканалу, кол-центру облгазу, двох поліклінік, стадіону "Зірка", декількох ринків та музеїв. Додаю зображення маршруту на карті», – пише кропивничанин Юрій Карапалов у своєму зверненні.
Нагадаємо, у Кропивницькому з’явиться новий маршрут, що курсуватиме до Парку Перемоги та планується створити нові тролейбусні маршрути.
Кропивничани просять створити новий маршрут громадського транспорту
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований