01 жовтня 2024, вівторок

Олександрійському УТОС дали дозвіл на користування пільгами з оподаткування

Учора під керівництвом заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Світлани Лобанової відбулося засідання Ради з питань діяльності підприємств та організацій інвалідів при облдержадміністрації, на якому було розглянуте питання про надання дозволу на право користування пільгами з оподаткування для Олександрійського учбово-виробничого підприємства Українського товариства сліпих. Про це пише офіціний портал Кіровоградської ОДА.
Олександрійське УТОС виготовляє продукцію, на яку є періодичний збут. Зокрема, кришки із жесті для домашнього та виробничого консервування.
Зазначене підприємство має гостру потребу у відновленні виробничого обладнання, адже використання існуючого, що фізично застаріло, призводить до зниження собівартості продукції і погіршення її збуту.
Активна частина основних засобів на цьому підприємстві складає майже 30%, а коефіцієнти зносу основних засобів – більше 70%. Таким чином, існуючий рівень матеріально-технічного забезпечення потребує покращення для існуючого та придбання нового обладнання.
Сума отриманих підприємством пільг з оподаткування за минулий рік склали майже 240 тис. грн. Ці кошти були спрямовані на поповнення обігових коштів підприємства.
Враховуючи вищезазначене, комісія прийняла рішення надати Олександрійському УВП УТОС дозвіл на право користування пільгами з оподаткування на період 2016-2017 років.
Олександрійському УТОС дали дозвіл на користування пільгами з оподаткування
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований