02 жовтня 2024, середа

Кропивничанину, який постраждав у ДТП, сьогодні для операції треба ще 4 донори IV(+) групи крові

Учора на прохання про допомогу кропивничанину Олександру Осіпенку відгункнулось 4 людини. Для проведення операції потрібно ще 4 донори рідкісної IV(+) групи крові, пише Перша електронна газета.
Нагадаємо історію Олександра, повертаючись після вечірнього тренування, кропивничанин Олександр потрапив під колеса автівки. Сталося це кілька днів тому. Тяжкі переломи ноги, щелеп – зараз чоловік знаходиться на стаціонарі у Кіровоградській обласній лікарні. Уже на завтра кропивничанину необхідні 8 донорів рідкісної IV(+) групи крові, аби лікарі могли його прооперувати.
“Син мій займається спортом. Ми самі з Кропивницького. На Попова живем. Поїхали на дачу в Федіївку Бобринецького району. Саша і там знайшов собі тренування – пробіжка, турніки на спортмайданчику. Він уже повертався додому. Його збила автівка. Його аж в лобове скло автівки закинуло. Був дуже сильний удар”, – розповідає батько Олександра Василь.
За словами батька, у сина діагностували переломи ноги, та щелеп:
“Нижня щелепа – три перелома. Верхню взагалі вирвало. Він зараз через трубку дихає. Треба робити операції і терміново потрібні донори”, – додає батько.
Уже на завтра чоловіку необхідні 8 донорів рідкісної IV(+) групи крові, аби лікарі могли його прооперувати.
Контактний телефон:
Батько: 098 39 95 083
Консультація стосовно донорства:
Координатор обласного осередку АМДУ Ольга Ткаченко: 099 441 39 14, 097 188 70 09
Кропивничанину, який постраждав у ДТП, сьогодні для операції треба ще 4 донори IV(+) групи крові
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований